Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Boruszowicach

"Wyniki konkursu „Anioły widziane oczami dziecka”

Dziękujemy wszystkim dzieciom za udział w konkursie plastycznym „Anioły widziane oczami dziecka”, a także rodzicom i nauczycielom za ich wsparcie i pomoc. Jesteśmy zachwyceni ilością nadesłanych prac, które w pełni oddają zaangażowanie i kreatywność małego artysty.
Z przyjemnością informujemy, że konkurs plastyczny „ Anioły widziane oczami dziecka” o tematyce „ Anioł opiekun dzieci” został rozstrzygnięty.
Łącznie otrzymaliśmy 42 prace z 8 przedszkoli z gminy Tworóg, Krupski Młyn, Tarnowskie Góry.

WYNIKI KONKURSU:

KATEGORIA DZIECI 5-6 LETNIE
I MIEJSCE:    - HANNA DRZEWIECKA (PRZEDSZKOLE TWORÓG)
                       - MELANIA MALOK (PRZEDSZKOLE NR 8  TARNOWSKIE GÓRY)

II MIEJSCE:  - NATALIA REICHEL (PRZEDSZKOLE BORUSZOWICE)

III MIEJSCE: - DORIAN LIZOŃ (PRZEDSZKOLE TWORÓG)
                      - MILENA CHMIELEWSKA ( ZSP NR 4 TARNOWSKIE GÓRY-RYBNA)

WYRÓŻNIENIA:

- ZOFIA KRAWCZYK (PRZEDSZKOLE BORUSZOWICE)
- RÓŻA FOX (PRZEDSZKOLE NR1 KRUPSKI MŁYN)
- ZOFIA RAZIK (PRZEDSZKOLE BORUSZOWICE)
- LENA PENKOLA ( ZSP MIEDARY)
- LAURA PORDZIK ( PRZEDSZKOLE BORUSZOWICE)
- LILIANA ŻERDZIŃSKA ( PRZEDSZKOLE NR1 KRUPSKI MŁYN)
- JAKUB SPYRA ( PRZEDSZKOLE NR4 TARNOWSKIE GÓRY-RYBNA)
- BŁAŻEJ CYGAN ( PRZEDSZKOLE BORUSZOWICE)

KATEGORIA DZIECI 3-4 LETNIE

I MIEJSCE:      - LAURA WEBER (PRZEDSZKOLE NR1 KRUPSKI MŁYN)
                         -ZOFIA CIESIELSKA ( ZSP MIEDARY)

II MIEJSCE:   - KAJA PRZYBYLIŃSKA  (PRZEDSZKOLE NR1 KRUPSKI MŁYN)

III MIEJSCE:   - CEZARY ERLEKAMPF (PRZEDSZKOLE TWORÓG)
                        - MILENA LIZOŃ (PRZEDSZKOLE TWORÓG)

WYRÓŻNIENIA:
- ALICJA KANIAK ( ZSP MIEDARY)
- ROZALIA ŚLĄZAK ( „TĘCZOWE PRZEDSZKOLE” TARNOWSKIE GÓRY-STRZYBNICA)
- ELENA PERDYŁA ( PRZEDSZKOLE TWORÓG)
- FRANCISZEK SCZYGIOL (ZSP NR4 TARNOWSKIE GÓRY-RYBNA)
- ANTONI ERLEKAMPF ( PRZEDSZKOLE TWORÓG)
- FRANCISZEK SOBEL ( PRZEDSZKOLE BORUSZOWICE)

WSZYSTKIM DZIECIOM GRATULUJEMY ZA WYKONANIE  PRZEPIĘKNYCH PRAC PLASTYCZNYCH.
ZAPRASZAMY ZA ROK DO KONKURSU O ANIOŁACH. WSZYSTKIE DZIECI ORAZ NAUCZYCIELE DOSTANĄ DYPLOMY I DROBNE UPOMINKI, KTÓRE DOSTARCZYMY PO NOWYM ROKU DO PRZEDSZKOLI.
DZIĘKUJĘ
KOORDYNATOR KONKURSU
DOROTA STOKŁOSA GMINNE PRZEDSZKOLE W BORUSZOWICACH

ZAPRASZAMY DO GALERII: